Om oss

Gresk gourmet er et selskap som tilbyr greske kvalitetsmatvarer til direkte til forbrukere i Norge og Skandinavia. Gjennom våre forhandlere og vår nettbutikk er det mulig å kjøpe Greske førsteklasses produkter som blant annet: Extra Virgin olivenolje, oliven, olivenpure/tapenade, vineddik, honning, krydder, kavringer, pitabrød, Greske oster med mer.

Vi holder til like utenfor Sandnes i Rogaland og driver en av Norges første nettbutikker  som utelukkende kun satser på produkter i fra Hellas. Gresk gourmet består av en god blanding av norske og greske eiere hvor samtlige dyrker en felles lidenskap nemlig  den sunne middelhavsdietten som har sitt egentlige opphav i fra det greske kjøkkenet.  Det greske kostholdet regnes som en av verdens sunneste diett.   Vi har som også formål om å formidle informasjon om middelhavsdietten og det greske kostholdet.

Du finner ytterlige informasjon på vår internettside Gresk Gourmet | Mat og drikke fra Hellas (greko.no) samt vår facebook sider :  Gresk Gourmet | Facebook  Hellas Group Norway | Facebook samt vår samarbeids partner Middelhavsdietten | Facebook 

Vi er også leverandør av greske produkter til resturanter, catering, storkjøkken over hele landet. 

Driver du butikk eller restaurant og ønsker å kjøpe våre produkter for bruk på ditt kjøkken eller for vidersalg i din butikk?   

Send oss en epost på post@greko.no  eller ring oss på tlf: 947 95 503